Jobs
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Nieuws & Events

Alle nieuws

Structo

Investeringen bij Structo

Voor de nieuwe productiehal verhogen we onze productie van de gewelven naar een totaal van 9.500 m²/week. Ook deze hal is volledig geautomatiseerd!

3d-printing

3D-printing

Een van de grootste investeringen is de aankoop van een 3D-printer waarmee op groot formaat kan worden geprint en gefreesd, nl. 1,5m x 2,0m x 1m.

start-up KWANTZ

Willy Naessens investeert in start-up KWANTZ

Willy Naessens Group investeert in de Oost-Vlaamse familiale startup KWANTZ, dat met zijn ultrasterk beton een uniek, aan de UGent ontwikkeld betonproduct op de markt brengt.

Werknemer in de kijker Jason Dhondt

Werknemer in de kijker Jason Dhondt

Jason werkt reeds 4 jaar voor de firma. Wanneer je Jason tegenkomt, verschijnt er onmiddellijk een glimlach op je gezicht. Hij is erg spontaan en altijd goedlachs.

Een voordeel aan zijn job is dat hij veel buiten werkt. Daarnaast vindt Jason het ook leuk dat er zoveel afwisseling bestaat bij deze job. Iedere werf is anders. “De ene keer kom je op een grote werf terecht, de andere keer op een relatief kleine.” Een andere werf is voor Jason een andere uitdaging.

Willy af en toe eens in levende lijve tegen komen kan hij wel appreciëren. Ook de Friday Drink die om de twee maand georganiseerd wordt onder het programma ‘Willy Naessens Loves You’ vindt Jason een goed concept. Zo kan er op het einde van de week eens gelachen en iets gedronken worden onder collega’s.

Safety Day 2019

Safety Day 2019

Onze arbeiders vond je gisteren niet terug op de werven, maar op de 3e editie van onze Safety Day!

De eerste werkdag van 2019 stond bij Willy Naessens Industriebouw helemaal in het teken van veiligheid, kwaliteit en communicatie. Zo werden er maar liefst 20 verschillende opleidingen voorzien.

We sloten een geslaagde dag af met een hapje en een drankje op de nieuwjaarsdrink waar de BOB-animatie natuurlijk niet mocht ontbreken.

Wil je ook deel uitmaken van ons team? Ben je een preventieadviseur niveau 1? Wij zoeken een hoofd interne dienst voor onze productiebedrijven. Solliciteer snel voor onze openstaande vacature op onze jobsite.

Van Willy Naessens tot Willy Naessens Group: drie generaties aan het woord

Van Willy Naessens tot Willy Naessens Group: drie generaties aan het woord

Van Willy Naessens tot Willy Naessens Group: drie generaties aan het woord

De familie Verschaeve schrijft geschiedenis binnen de Willy Naessens Group. In 1978 stapte Eric Verschaeve mee in het Willy Naessens verhaal. 40 jaar later, is nu ook de derde generatie reeds 4 jaar actief binnen de Willy Naessens Group. De groep wordt dus voor iedereen een echt familiebedrijf.
Wat is er zo speciaal aan de groep dat generatie na generatie elkaar opvolgt? En volgt er nog een nieuwe generatie? We vroegen het hen zelf…

Eric Verschaeve konden we spijtig genoeg niet meer spreken. Hij overleed enkele jaren geleden. Zijn zoon Fabian vertelt hoe Willy Naessens een diepe indruk maakte op hun familie: “Toen mijn vader in het ziekenhuis lag, reed Willy persoonlijk met mijn moeder naar het ziekenhuis van Charleroi om hem te bezoeken. Dit mooi gebaar zullen we nooit vergeten.”

Fabian Verschaeve, startte zijn carrière bij Willy Naessens in 1987. Hij kende het bedrijf al een beetje door zijn vader. Fabian keek enorm op naar zijn vader en het werd snel duidelijk dat hij in zijn voetsporen zou treden. Net zoals zijn vader begon hij als monteur. Later behaalde Fabian zijn rijbewijs voor vrachtvervoer, waardoor hij een switch maakte van monteur naar chauffeur van uitzonderlijk vervoer. Hij verliet de onderneming voor een jaartje om het gezinsleven beter te kunnen combineren. Na een jaar kwam hij met veel plezier terug naar de firma.

Waarom kwam je terug bij Willy Naessens werken?

Als je lange tijd voor Willy hebt gewerkt is het moeilijk om je ergens anders aan te passen. Ik hou van mijn zelfstandigheid en hier krijg ik het vertrouwen om mijn werk uit te voeren. In tussentijd werk ik al meer dan 30 jaar in de firma.

We spraken ook met Thibault Verschaeve, zoon van Fabian en kleinzoon van Eric. Hij is sinds 2014 actief binnen de Willy Naessens Group als vertegenwoordiger voor de regio’s Waals-Brabant en Wallonië.

Waarom trad je in de voetsporen van je vader en grootvader?

De sfeer binnenin de Group! Ik hoorde er veel over vertellen van mijn vader en dan sprak me wel aan. We werken allebei heel hard, maar het voordeel in de Group is dat je ook zelfstandig mag werken. Dit zie ik zowel bij mezelf als bij mijn vader.

 

Kreeg je bepaald advies van je (groot)vader om het werk goed aan te pakken?

Mijn vader heeft me altijd geleerd dat hard werken belangrijk is, en dat vroeg of laat harde werk zal belonen.

Nu er al drie generaties actief zijn/waren in de Willy Naessens Group hoopt Fabian stiekem dat zijn kleinkind hier later ook zal komen werken. Willy zal hem/haar alvast met open armen ontvangen: “Het doet mij enorm veel plezier om te zien dat mijn familiebedrijf ook voor anderen een echt familiebedrijf wordt.”

Maar het ziet er naar uit dat de familie Verschaeve niet de enige met 3 generaties binnen de Willy Naessens Group zal blijven. Verschillende families zijn nu al actief met twee generaties. Het zal dus niet lang duren vooraleer een nieuwe generatie de Willy Naessens Group komt versterken.

Wij kijken er alvast naar uit!

Jouw droomjob nog niet gevonden?

Solliciteer spontaan