Jobs
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Nieuws & Events

Alle nieuws

Werknemer in de kijker Jason Dhondt

Werknemer in de kijker Jason Dhondt

Jason werkt reeds 4 jaar voor de firma. Wanneer je Jason tegenkomt, verschijnt er onmiddellijk een glimlach op je gezicht. Hij is erg spontaan en altijd goedlachs.

Een voordeel aan zijn job is dat hij veel buiten werkt. Daarnaast vindt Jason het ook leuk dat er zoveel afwisseling bestaat bij deze job. Iedere werf is anders. “De ene keer kom je op een grote werf terecht, de andere keer op een relatief kleine.” Een andere werf is voor Jason een andere uitdaging.

Willy af en toe eens in levende lijve tegen komen kan hij wel appreciëren. Ook de Friday Drink die om de twee maand georganiseerd wordt onder het programma ‘Willy Naessens Loves You’ vindt Jason een goed concept. Zo kan er op het einde van de week eens gelachen en iets gedronken worden onder collega’s.

Werknemer in de kijker: Nico, projectleider

Werknemer in de kijker: Nico, projectleider

“Elk project moét lukken!”

Tijdens mijn studies industrieel ingenieur kwam ik op bedrijfsbezoek in de Willy Naessens Group en dan was het mij al duidelijk dat ik hier heel graag wilde werken.

Ik ben snel aan de slag gegaan in de Willy Naessens Group en ik heb volgend parcours afgelegd: enkele maanden op het tekenbureau en op de offertedienst, om dan uiteindelijk projectleider te worden. Ik ervaar heel wat variatie in mijn job! Elke week is dan ook anders en niet te voorspellen. Zo oefen ik mijn job de éne week vooral op de bureau uit, en de andere week ben ik dan weer constant op de baan en aan het werk op onze werven. Ik ben geen louter bureaumens, ik wil ook buiten zijn! Het feit dat ik op voorhand nooit weet wat een dag zal brengen vind ik het leukste aan mijn job.

Als projectleider leid ik onze wekelijkse werfvergaderingen en ben ik ook verantwoordelijk voor de aansturing van onze ploegen en onze onderaannemers. Daarnaast doe ik ook heel wat administratief werk: ik controleer facturen van de  onderaannemers en ik maak vorderingsstaten op. Of korter gezegd, als projectleider ben ik de coördinator van het geheel.

De mentaliteit in ons bedrijf vind ik ook heel bijzonder. Iedereen beschikt over een groot doorzettingsvermogen  en we leggen ons niet zomaar neer bij een moeilijk dossier. Elk project moét lukken!

Werknemer in de kijker: Thomas, commercieel directeur Industriebouw België

Werknemer in de kijker: Thomas, commercieel directeur Industriebouw België

“We maken deel van een verticaal uitgebouwde onderneming met familiale spirit.”

“We maken deel van een verticaal uitgebouwde onderneming met familiale spirit.”

Ik was al enkele jaren aan de slag als technisch commercieel afgevaardigde binnen Industriebouw toen ik op een maandagavond een telefoontje kreeg van CEO Dirk Deroose met het voorstel om Willy Naessens Tessenderlo te gaan leiden. Willy Naessens Tessenderlo is het aanspreekpunt voor de provincie Limburg en omstreken, voor zowel Industriebouw, Zwembaden en Agro. Een afdeling met een eigen studiebureau, eigen werfleiding, eigen ploegen,… Een enorme kans dus, zeker als 27-jarige. Ik heb rationeel over dit aanbod nagedacht, alles op een rijtje gezet en de sprong gewaagd. Het is een mooi voorbeeld hoe men bij de Willy Naessens Group young potentials heel wat groeikansen biedt! Ik kan rekenen op een gemotiveerd team in Tessenderlo en pik de expertise en ervaring mee binnen de groep.

De grootste sterkte van ons bedrijf is dat we in het productieproces alles zelf doen, van A tot Z. Dit wordt ook wel de verticale integratie genoemd. Verticale integratie zorgt ervoor dat onze kennis en expertise rechtstreeks omgezet wordt in een eindgeheel, waardoor je echt fier kan zijn op je werk. Ons gezond verstand gebruiken, snel beslissingen nemen, en er voor gaan, is heel typisch voor onze Group.

Daarnaast heerst hier een unieke sfeer… De zogenaamde “Naessens-sfeer”.  Het groepsgevoel is hier heel sterk aanwezig en primeert steeds: we maken samen deel uit van een mooi uitgebouwd en omvangrijk familiebedrijf dat geen stugge structuur heeft. Zo spreekt iedereen Willy aan met Willy en niet met meneer Naessens…

Ondertussen heeft Thomas binnen de Group zijn weg verder gezet en is hij nu Commercieel Directeur Industriebouw België. 

Werknemer in de kijker: Vanessa, HR-medewerker

Werknemer in de kijker: Vanessa, HR-medewerker

Vanessa, HR- medewerker

“De juiste werknemer op de juiste plaats.”

Er heerst een heel familiale sfeer in de Willy Naessens Group, ondanks het feit dat we met zoveel zijn. Als werknemer staan we dicht bij de leidinggevende en staan de deuren van de directieleden altijd open voor ons, letterlijk en figuurlijk. Het grootste deel van de dag zijn we op het werk dus ik vind het heel belangrijk dat de sfeer goed zit en dat we op elkaar kunnen rekenen. Sinds september 2014 ben ik aan de slag als HR- medewerker en ik word goed ondersteund door mijn collega’s. We leren bij van elkaar!

Ik sta in voor de rekrutering en selectie van arbeiders, van A tot Z. Zo plaats ik vacatures, heb ik sollicitatiegesprekken, volg ik de arbeiders op en ga ik naar jobbeurzen op zoek naar de juiste werknemers. Daarnaast help ik bij het juridisch luik. De polyvalente functie en het menselijk contact spreken mij enorm aan. Ik haal er enorm veel voldoening uit als ik de juiste werknemer voor op de juiste plaats gevonden heb. Als hij zich dan ook nog eens goed voelt in ons bedrijf en zich verder ontplooit, is voor mij mijn taak volledig geslaagd!


Werknemer in de kijker: Steven, stabiliteitsingenieur

Werknemer in de kijker: Steven, stabiliteitsingenieur

Steven, stabiliteitsingenieur

“Elk project is een nieuwe uitdaging!”

Als stabiliteitsingenieur heb ik heel wat variatie in mijn job. Elke dag is anders. We werken aan verschillende soorten projecten en het éne is al ingewikkelder dan het andere. Wat maakt dat we bij elk nieuw project voor een nieuwe uitdaging staan. Ik vind het heel interessant om de theorie om te zetten in de praktijk en zo heel mooie projecten te realiseren!

De grootste sterkte van de Willy Naessens Group is de aanwezigheid van het familiegehalte. De directie kent iedereen persoonlijk en ik voel mij daardoor enorm geapprecieerd, wat resulteert in een grote inzet. Ons bedrijf beschikt over allemaal gekwalificeerde mensen, we zijn sterk als 1 groep!

Elk jaar hebben we ook de kans om eens een ander bedrijf van de Group te gaan bezoeken, dit is telkens een verrijkende ervaring!


Jouw droomjob nog niet gevonden?

Solliciteer spontaan