Jobs
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Nieuws & Events

Alle nieuws

willy-naessens-is-jarig

Willy Naessens is jarig en dan mag iedereen meegenieten!

Willy verjaart op Valentijnsdag en naar jaarlijkse traditie krijgen ALLE medewerkers van de Willy Naessens Group een geschenk! 

Willy Naessens Loves You

Willy Naessens Loves You

De Willy Naessens Group lanceert de campagne 'Willy Naessens Loves You'.
Structo

Investeringen bij Structo

Voor de nieuwe productiehal verhogen we onze productie van de gewelven naar een totaal van 9.500 m²/week. Ook deze hal is volledig geautomatiseerd!

3d-printing

3D-printing

Een van de grootste investeringen is de aankoop van een 3D-printer waarmee op groot formaat kan worden geprint en gefreesd, nl. 1,5m x 2,0m x 1m.

start-up KWANTZ

Willy Naessens investeert in start-up KWANTZ

Willy Naessens Group investeert in de Oost-Vlaamse familiale startup KWANTZ, dat met zijn ultrasterk beton een uniek, aan de UGent ontwikkeld betonproduct op de markt brengt.

Werknemer in de kijker Jason Dhondt

Werknemer in de kijker Jason Dhondt

Jason werkt reeds 4 jaar voor de firma. Wanneer je Jason tegenkomt, verschijnt er onmiddellijk een glimlach op je gezicht. Hij is erg spontaan en altijd goedlachs.

Een voordeel aan zijn job is dat hij veel buiten werkt. Daarnaast vindt Jason het ook leuk dat er zoveel afwisseling bestaat bij deze job. Iedere werf is anders. “De ene keer kom je op een grote werf terecht, de andere keer op een relatief kleine.” Een andere werf is voor Jason een andere uitdaging.

Willy af en toe eens in levende lijve tegen komen kan hij wel appreciëren. Ook de Friday Drink die om de twee maand georganiseerd wordt onder het programma ‘Willy Naessens Loves You’ vindt Jason een goed concept. Zo kan er op het einde van de week eens gelachen en iets gedronken worden onder collega’s.

Jouw droomjob nog niet gevonden?

Solliciteer spontaan